Vi er e-mærket
1 dags levering

Kostumer til børn

Skal de yngste have et kostume? Så er du kommet til det helt rette sted - vi har Danmarks største udvalg af fastelavnstøj - alt fra populære disney film som Frozen, Askepot og Peter Pan. Vi har hundredvis af prinsesse kostumer og tilsvarende superhelte kostumer til drengene. Vi har alt hvad hjertet begærer og vi hjælper dig hellere end gerne, hvis du skulle have problemer med din bestilling.

Udklædningstøj og børnekostumer

Du finder her i denne kategori alle vores kostumer til børn, så det er bare at begynde at klikke rundt på siden. Gå på opdagelse sammen med barnet og find drømme kostumet, med vores store udvalg er vi sikker på, at vi kan finde noget dit barn vil blive helt forelsket i. Vi har søde prinsesse kjoler til pigerne og til drengene har vi de mere hårdføre superhelte kostumer, som Batman kostumer og lignende. Det er kun barnets fantasi og dit budget, der sætter grænser for hvad barnet kan klædes ud som. Vi har sørget for de bedste priser - alle vores priser garanteres med 100% prisgaranti. Så du sikre dig et kvalitets kostume til fornuftige penge. Vigtigst af alt - alle vores produkter er gennem testet, for at opfylde de strenge krav i forhold til EU lovgivningen. Så du kan med ro i maven, give dit barn et kostume fra kostumer.dk på. Et lille tip: Skynd dig at købe dit udklædningstøj til dine børn. Mange trends-kostumer kommer kun i et begrænset antal. Så hvis du vil sikre dit barn det flotteste kostume, så skal du bestille det i dag. De fleste af vores kostumer til børn leveres dag-til-dag så du kan allerede have det i morgen.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.