Vi er e-mærket
1 dags levering

Lady Gaga kostume

Ingen tilgængelige varer.

Lady Gaga er en kæmpe stjerne, der er kendt for sin unikke stil og musik. Over alt i verden har hun fans, som hun kalder Little Monsters. Du kan finde et Lady Gaga kostume lige her.

Lady Gagas rigtige navn er Stefani Joanne Angelina Germanotta, og hun er vokset op i New York City. Mange er betaget af Lady Gaga, fordi hun tør skille sig ud fra mængden. Hun optræder ofte i skøre og vanvittige kostumer, og mange af hendes fans efterligner. Gaga er inspireret af Madonna og David Bowie, og hun synger popsange, som hun ønsker skal revolutionere genren. Hos Kostumer.dk finder du dit næste Lady Gaga kostume. Vi sørger for flotte kostumer, billige priser og hurtig levering.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.