Vi er e-mærket
1 dags levering

Michael Jackson kostumer

2 i 1, MJ
299 kr
Sort Uniformsjakke
299 kr
Michael Jackson Beat It Jakke
289 kr
Teen Wolf Varulv
Vejl. pris 635 kr
519 kr
Michael Jackson handske
Vejl. pris 75 kr
59 kr
Camilla Maske
89 kr

I denne kategori finder du et udvalg af de mest festlige Michael Jackon kostumer. Med et gennemført Michael Jackson kostume kan du mindes den store stjerne, der er kendt som The King of Pop.

Michael Jackson satte sit præg på populærkulturen gennem fire årtier. Først som barnestjerne i The Jackson 5 og senere som solostjerne. Han er en kontroversiel person, der skiftede hudfarve og blev udsat for personlige anklager. Superstjernen døde, da han blot var 50 år. Albummet Thriller fra 1982 er verdens bedst sælgende album, og albummet gjorde for alvor Michael Jackson kendt. Flere albums og sange kom til i 80'erne, hvor hans karriere toppede. Han blev også kendt for sine særlige dansetrin og stil. Find et flot Michael Jackson kostume hos Kostumer.dk. Billige kostumer og hurtig fragt!

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.