Vi er e-mærket
1 dags levering

Kostumer til voksne

Du finder her et stort udvalg af kostumer til voksne, vi har hvad du skal bruge til temafester og kostume fester. Med andre ord - Velkommen til Danmarks absolutte sjoveste, frækkeste og bedste udvalg. Kostumer til voksne bliver mere og mere populært, og hvem elsker ikke en sjov kostume-fest?

De flotteste kostumer til voksne

Kategorien her er fyldt med fantasifulde og ikoniske kostumer, der kan bruges til karneval, fastelavn og firmafester. Med andre ord - du finder alt hvad hjertet kan begærer af kostumer til voksne. Udvalget du finder her er et skræddersyet udvalg, hvor kun de bedste kostumer får lov at blive. Så du altid sikre dig en kvalitet der er billig, men samtidig holdbar. Dvs. du skal ikke bekymre dig om kostumet nu vil holde hele aftenen osv. Skulle uheldet være ude står Danmarks bedste kundeservice team klar til at hjælpe dig. Så sørg for, at du køber dine kostumer til voksne her og sikre en fremragende kvalitet, samt den bedste service der kan støves op på markedet. Vi har en vision om at gøre Danmark mere festlig og bedre udklædt, og vi hos kostumer.dk hjælper dig hellere end gerne, hvis du har enten problemer med at vælge hvilken udklædning du skal vælge, eller om du har praktiske spørgsmål som leveringstid, fragtpriser m.m. Udover at gøre Danmark mere festlig med kostumer til voksne ønsker vi også at gøre nethandel nemt og overskueligt. Vi har et stort og billigt udvalg, og husk, mange af vores populære kostumer kan leveres fra dag-til-dag. Det betyder, at du kan handle sikkert på nettet, og samtidig er du garanteret hurtig levering lige til din dør. Slip fantasien løs og find dit næste kostume lige her!

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.