Bestil før kl. 15 - Modtag i morgen*

Lidt om kostumer.dk

Velkommen til Kostumer.dk – Webshoppen hvor du finder Nordeuropas største og sjoveste udvalg af kostumer og festtilbehør. Vores mission er at gøre Danmark mere festligt! Vi gør alt for at levere det største udvalg til landets skarpeste priser. Samtidig yde en exceptionelt god service, hvor vi står til rådighed i hele processen – Lige fra hjælp til at vælge den optimale vare – til hjælp med at returnere, bytte størrelse m.v. Vi vil med andre ord, gøre det super enkelt og troværdigt at handle online.

Kostumer.dk indgik i foråret 2016 et større samarbejde med Temashop Group, og har sammen stiftet Temashop Nordic. Her er der fokus på udlands-ekspanision, det er indtil videre blevet til shops i Sverige og Norge. Det betyder at vi i fællesskab, kan levere et endnu større og konkurrencedygtigt udvalg. Størstedelen af vores lager er centralt placeret i Fredericia, hvor vi har 2.000 m2 fyldt til randen med alt fra sjove kostumer til farverige bannere. Hver dag møder 25 festlige medarbejdere ind for at hjælpe med håndtering af dine spørgsmål til kundeservice og sørge for at din ordre bliver pakke og sendt afsted.


Kostumer fra Kostumer.dk - kun fantasien sætter grænser

Kontakt kostumer.dk

Du kan naturligvis altid ringe til os - vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9.00 – 16.00, vores telefonnummer er (+45) 69 15 20 15. Ellers kan du sende os en mail på info@kostumer.dk.

Har du spørgsmål i forbindelse med returnering?

Vi anbefaler dig at klikke ind på vores returguide - her kan du følge vores guide, der kan hjælpe dig godt på vej. Svarer vores returguide ikke på dine spørgsmål, så kontakt os endelig på ovenstående mail eller telefonnr.

Find Kostumer.dk

Østerskovvej 2
7000, Fredericia
Danmark

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.