Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Vores størrelser varierer fra produkt til produkt, og derfor anbefaler vi altid, at du tjekker størrelsesguiden på den specifikke vare.

Er du fortsat i tvivl om størrelsen? Kontakt os for at høre nærmere eller bestil flere størrelser og send varerne, der ikke passer, retur til os.

Hvad indeholder kostumet?

På produktsiden oplyser vi altid, hvad der medfølger. Kig efter og læs under "pakken indeholder" og få oplyst, hvad der nøjagtigt medfølger.

Fortsat i tvivl? Kontakt os for at høre, hvad kostumet indeholder på enten info@temashop.dk eller tlf. 89938210.

Hvad er kostumet lavet af?

Størstedelen af vores kostumer er lavet af polyester for at sikre lave priser. Du er dog altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Kan jeg vaske kostumet?

Generelt tåler vores produkter ikke maskin- eller håndvask. Vi anbefaler derfor, at du afleverer kostumet hos et professionelt renseri.

Nogle kostumer har en vaskevejledning. Vi anbefaler dog altid, at du afleverer dit kostume hos et professionelt renseri - og vi fraskriver os alt ansvar, hvis du selv vasker kostumet.

Bemærk: Størstedelen af vores kostumer kan anvendes 1-2 gange.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.