Vi er e-mærket
1 dags levering

Cowboy kostumer

Cowgirl
Vejl. pris 259 kr
239 kr
Mr. Cowboy, sort
Vejl. pris 365 kr
179 kr
Oppustelig Cowboy Hest
Vejl. pris 569 kr
479 kr
Fræk cowboy
Vejl. pris 375 kr
319 kr
Lille rodeopige
Vejl. pris 309 kr
259 kr
Western Cowboy
409 kr
Lille cowgirl
179 kr
Mr. Wild West
Vejl. pris 409 kr
349 kr
Sherif
Vejl. pris 495 kr
399 kr
Miss Madame
Vejl. pris 389 kr
309 kr
Mexicansk bandit
Vejl. pris 519 kr
419 kr
Smuk western corsage
249 kr
Indianer Cherokee
Vejl. pris 319 kr
199 kr
Høvding Langøre
Vejl. pris 379 kr
299 kr
Mr. Gambler
Vejl. pris 309 kr
299 kr
Burlesque Danserinde
Vejl. pris 499 kr
399 kr
Sexy Sheriff
259 kr
Lille indianer Cherokee
Vejl. pris 259 kr
249 kr
Lille Indianer Kachina
Vejl. pris 259 kr
229 kr
Lille Cowboy, rød/gul
129 kr
Lille Cowboy Billy
129 kr
Smart cowboy mand
139 kr
Cowgirl Carla
199 kr
Smuk westernpige
299 kr
Cowboy Mand, læder
299 kr
Lille Cowboy, læder
229 kr
Cowboy Westernkjole
299 kr
Rodeo Cowgirl
229 kr
Cowboy Skjorte
199 kr
Rodeo Cowboy Skjorte
199 kr
Cowboy Chaps, Lædelook
199 kr
Sej Rodeo cowboy
199 kr
Salon Sally
199 kr
Western Lady
399 kr
Cancan Lady, Assorteret
329 kr

Henter flere produkter...
Klæd dig ud i et cowboy kostume og lev dig tilbage til outlaw-tiderne i det gamle Amerika. Vi har et stort udvalg af cowboykostumer såsom frække cowgirls, hårdføre cowboys og klassiske gambler kostumer. Du finder alt, hvad du skal bruge for at forvandle dig til en vaskeægte cowboy'der. Størstedelen af vores produkter leveres dag-til-dag. Se efter, om cirklen indholdne din størrelse er grøn - det betyder at du får varen den følgende hverdag.

Cowboy kostume til cowboyfesten

Her finder du et stort udvalg af cowboykostumer til mænd, kvinder og børn. Der er et utal af historier og legender fra 1800-tallets vilde vesten, og du kan genoplive prærielivet som klassisk cowboy, outlaw, cowgirl eller saloon girl. Er du på jagt efter et cowboy kostume? Tvivl ikke længere – du har fundet det helt rette sted! Vi har et stort udvalg af cowboy kostumer – og du finder helt sikkert det cowboy kostume, som du søger. Vi kender alle historierne fra det vilde vestens storhedstid tilbage i 1800-tallet, hvor cowboys passede på farmernes kvæg og outlaws hærgede byerne. Klæd dig ud som den legendariske Billy the Kid eller tegneseriefiguren Lucky Luke. Til mænd har vi alt fra den helt klassiske ”cowboy’der” til de barske outlaws. Vi har selvfølgelig også et hav af tilbehørsdele til dit cowboy kostume – find alt i pistoler, overskæg og hatte. Vi har den perfekte cowboy hat, du mangler for at kunne fuldende dit cowboy kostume! Vi har bemærket en stor efterspørgsel på cowboy kostumer, så vi kan nu tilbyde et udvidet sortimentet, så alle kan klæde sig ud i unikke kostumer i bedste western stil! Normalt forbindes cowboykostumer som noget til mænd, men ikke her på siden. Vi har også western kostumer til kvinder – du vil kunne finde et originalt cowgirl kostume, saloon girls og meget mere. Til cowgirl kostumet har vi også et kæmpe sortiment af tilbehør; alt fra stockings til den lille frække pistol til strømpebåndet. Så mangler du et cowboy kostume? Du behøver ikke lede længere. Vi har det største sortiment, til markedets aller bedste priser. Der er altså ingen undskyldning for ikke at møde udklædt op til cowboyfesten. Så gør dig klar til at svinge træbenet til de klassiske country sange! Hvis du har spørgsmål til vores cowboy kostumer, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her vil du med sikkerhed få hjælp dig med alt fra at finde den rigtige størrelse til de lidt mere praktiske informationer.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.