Vi er e-mærket
1 dags levering

Gladiator kostumer

Gladiator kostume
Vejl. pris 459 kr
289 kr
Fræk gladiator
Vejl. pris 299 kr
259 kr
Gladiator
Vejl. pris 439 kr
369 kr
Romersk prins
Vejl. pris 299 kr
249 kr
Gladiatoren Perseus
Vejl. pris 629 kr
489 kr
Zombie Gladiator
Vejl. pris 389 kr
339 kr
Mørk Gladiator
Vejl. pris 399 kr
319 kr
Smuk Gladiator
Vejl. pris 375 kr
349 kr
Gladiator
Vejl. pris 435 kr
379 kr
Gladiator, Deluxe
Vejl. pris 395 kr
379 kr

Klæd dig ud i et gladiator kostume og indtag den store arena. Gladiatorer er kendt for at underholde befolkningen ved at kæmpe til døden. Nu har du muligheden for at blive forvandlet til en af disse kæmpere. Vi har kostumer til både kvinder og mænd. Så find din indre kriger frem og tag et gladiator kostume på.

Gladiator kostume til kvinder og mænd

Gladiatorer var professionelle krigere i Romerriget. De kæmpede mod andre gladiatorer, vilde dyr og slaver for underholdningens skyld. Colosseum i Rom er især kendt for at have været arena for disse vanvittige kampe, der ofte var en kamp om liv og død. Gladiatorerne var kriminelle eller slaver, og de måtte lystre deres mestre. Der var store pengebeløb på spil, når der skulle kæmpes, og der blev indgået væddemål. En gladiator skulle typisk kæmpe tre gange om året, gladiatorskoler var ikke unormalt. Her lærte gladiatorerne teknikker inden for dolkning og kvælning. Erfarne gladiatorer lærte yngre krigere at kæmpe. Filmen ”Gladiator”, med Russel Crowe i hovedrollen, viser et billede af det hårde liv som gladiator. Russel Crowe spiller en romersk general, der er blevet forrådt af kejserens søn, der har myrdet hans familie. Han kommer til Rom for at få sin hævn. Skal du bruge et gladiator kostume til fastelavn, karneval eller temafest? Her finder du et gladiator kostume, der er gennemført og historisk detaljeret. Du kan vælge ekstra tilbehør, hvis du skal være gennemført fra top til tå. Sværd, skjolde, knive, hjelme og meget andet kan gøre dit kostume perfekt.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.