Vi er e-mærket
1 dags levering

Græsk gudinde kostumer

Græsk prinsesse
Vejl. pris 369 kr
295 kr
Gudinden Athene
Vejl. pris 259 kr
129 kr
Gudinden Kybele
Vejl. pris 389 kr
309 kr
Gudinden Bast
Vejl. pris 425 kr
349 kr
Gudinden Nefertiti
Vejl. pris 395 kr
329 kr
Gudinden Isis
Vejl. pris 389 kr
309 kr

Bliv smuk som en græsk gudinde med et af vores fortryllende gudinde kostumer, der er inspireret af Antikken og Romerriget. Med et gudinde kostume fra Kostumer.dk bliver du den smukkeste til temafesten!

Gudinde kostumer til kvinder

Find din indre gudinde frem og hop i et af vores mange smukke og elegante gudinde kostumer. Mange af kostumerne er i lyse farver, og de kan bruges til de klassiske temafester, hvor du ønsker at udstråle elegance og skønhed. Mange af kostumerne er inspireret af de græske og egyptiske guder. Du kan blandt andet finde et Afrodite kostume, Athene kostume, Kleopatra kostume, Venus kostume, Medusa kostume og mange flere. Alle gudinderne er kendt for deres skønhed! Klæd dig ud som græsk gudinde med et af vores smukke kostumer i hvide og gyldne farver. Mange gudinder kan anskues som religiøse superheltinder. Mange af de græske gudinder og prinsesser fremstår som overnaturlige og mystiske væsner. Wonder Womans karakter er baseret på mytiske gudinder fra Grækenland og Romerriget. Hun er en amazonekriger, der kæmper mod det onde. Hun har fået en magisk lasso og armbånd fra guderne. Du finder et flot udvalg af græske gudinde kostumer lige her. Med et kostume, der er inspireret af de græske gudinder, får du et elegant og fortryllende kostume. Tjek vores udvalg - her er også plus size størrelser.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.