Vi er e-mærket
1 dags levering

Klokkeblomst kostumer

-8%
Lille Klokkeblomst
Førpris 249 kr
229 kr
Eventyrlig fe
Vejl. pris 245 kr
219 kr

Klokkeblomst er en populær fe, der kan flyve og sprede magi. Klokkeblomst kostumer er særligt populær til piger, der er vilde med den magiske fe fra Disney’s univers. Vi har et udvalg af charmerende og farverige kostumer til kvinder og børn. Du kan genoplive Disney’s klassiske tegnefilm ”Peter Pan” med kostumer fra filmen. Kostumer.dk har Peter Pan kostume, Klokkeblomst kostume, Wendy kostume og masser af tilbehør.

Klokkeblomst kostumer til voksne

Klokkeblomst er en lille magisk fe, der hjælper Peter Pan. Hun er eventyrlig, smuk og sød – men bag facaden lurer et hidsigt temperament og et jaloux væsen. Der skal ikke få meget til før den lille fe bryder ud i raseri, men hun fortryder ofte meget hurtigt og bliver god igen. Klokkeblomst har en lille grøn kjole og gyldent hår. Hendes tryllestøv kan få folk til at flyve. Hun har fået sine egne animerede tegnefilm, hvor hun har hovedrollen. En af filmene har bl.a. titlen ”Klokkeblomst og Piratfeen”.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.