Vi er e-mærket
1 dags levering

Ko kostumer

Kokostume
Vejl. pris 335 kr
259 kr
Carry Me Ko
Vejl. pris 425 kr
329 kr
Ko regnslag
Vejl. pris 155 kr
119 kr
Ko Jumpsuit
Vejl. pris 255 kr
209 kr
Lille Sød Ko
Vejl. pris 195 kr
169 kr
Ko sæt, Børn
Vejl. pris 89 kr
69 kr
Sød ko maske, Børn
Vejl. pris 149 kr
115 kr
Sjov Ko
249 kr
Sød Ko
189 kr
Plys Ko
349 kr

Nu får du muligheden for at klæde dig ud som en ko. Med et af vores klassiske ko kostumer bliver du klar til sidste skoledag, karneval eller fastelavn. Tjek udvalget her!

Ko....stumer.dk - så er du godt udklædt!

Vi har Danmarks største og billigste udvalg af ko kostumer. Du får sikker nethandel, hurtig levering og god kundeservice. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller tvivl. Vi vil med glæde hjælpe dig. Vores mest populære kostumer er på vores lokallager, og disse kan leveres i løbet af 1-2 hverdage. Kostumer fra vores fjernlager tager lidt længere tid om at nå frem, og den typiske leveringstid er 3-4 hverdage. Så hvis du ikke kan finde en ko der passer dig, kan du altid tjekke vores enorme udvalg af dyrekostumer ud. VI har hundredvis af sjove, farlige og nuttede dyrekostumer Mange af vores ko kostumer er smarte og praktiske. Det er heldragter med huer, hvor det er muligt at have dit eget tøj på under dragten. Kostumerne fås ofte i one size, der passer de fleste. "Muuuuuuhhh!"

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.