Vi er e-mærket
1 dags levering

Munke kostumer

Romer Sandaler
Vejl. pris 149 kr
119 kr
Smilende Munk
199 kr
Kapuziner Munk
249 kr
Buddhistisk Munk
299 kr
Hellig Munk
261 kr
Lang Munkekåbe
299 kr
Kors
Vejl. pris 25 kr
19 kr
Munk
Vejl. pris 505 kr
429 kr
Munkeparyk, kort, sort
Vejl. pris 115 kr
99 kr
DELUXE
Munk, Deluxe
Vejl. pris 245 kr
199 kr
DELUXE
Lille hellig munk
Vejl. pris 199 kr
169 kr
Munk
299 kr
Lille Munk
Vejl. pris 179 kr
169 kr
Deluxe vampyrkappe, barn
Vejl. pris 195 kr
159 kr

Skal du bruge et munke kostume til sidste skoledag, karneval eller fastelavn? Find det perfekte munke kostume lige her - vi giver dig lave priser, hurtig levering og nem nethandel. Hvad venter du på? Få en sjov fest med et anderledes kostume, der er har rødder i historie og religion.

Køb dit munke kostume i dag

Munke lever et asketisk og religiøst liv, hvor de frasiger sig mange af de verdslige goder. De stræber efter et helligt liv, hvor de kan komme nærmere på Gud. Mange munke lever sammen i klostre, og her praktiserer de sammen deres livsstil, der byder på lydighed, cølibat og fattigdom. Den katolske og kristne munketradition har sine rødder tilbage i 500-tallet, og klostrene spredte sig siden da til hele Europa. Munkene er kendt for at have opstartet ølbryggerier, der også er bedre kendt som klosterbryg. I Asien er det særligt inden for buddhismen, at der findes munke. De er klædt i orange og røde dragter. Mange kender de sydøstasiatiske munke, og her det normalt at alle drenge og mænd skal gennemgå en periode som munk. Find et historisk munke kostume lige her. Vi har mange størrelser og varianter. Du kan også finde et tilbehør, der passer til din udklædning. En skallet isse eller et stort kors kan gennemføre dit munke kostume.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.