Vi er e-mærket
1 dags levering

Ninja Turtles kostumer

Ninja turtle deluxe
Vejl. pris 699 kr
599 kr
Turtles: Sexy Donatello
Vejl. pris 475 kr
345 kr
Lille Ninjaturtle
275 kr

Leder du efter et Ninja Turtles kostume? Tjek vores udvalg af de populære skildpadder, der storhittede i 80'erne og 90'erne. Med et Ninja Turtles kostume bliver du en anderledes superhelt! Køb dit kostume hos Kostumer.dk - så bliver du godt udklædt!

Ninja turtles kostumer til voksne

Ninja Turtles storhittede i 1980'erne og 1990'erne som tegnefilm, og de pizzaspisende skildpadder blev i løbet af kort tid verdenskendte. Ninja Turtles fås som legetøj og spil, og her finder du et udvalg af Ninja Turles kostumer! Teenage Mutant Ninja Turtles består af fire antropomorfiske skildpadder. De fire skildpadder bærer navnene Leonardo, Raphael, Michaelangelo og Donatello, der inspireret af store renæssancekunstnere. Ninja Turtles forsøger at skjule deres identitet for menneskene, og derfor lever de i New Yorks kloakker. De fire skildpadder bekæmper kriminelle, onde mutanter, invaderende rumvæsner og andre onde personer. Klæd dig ud i et superhelte kostume og red dagen. Fejr eventuelt sejren over det onde på det lokale pizzeria. Leonardo bærer en blå maske. Han leder gruppen, og han er den mest taktiske. Michaelangelo bærer en orange maske. Han er den sociale og humoristiske type. Raphael bærer en rød maske. Han er gruppens bad boy, der er muskuløs og modig. Donatello bærer en lilla maske. Han er videnskabeligt anlagt og ønsker rationelle løsninger frem for vold.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.