Vi er e-mærket
1 dags levering

Pingvin kostumer

Pingvin
Vejl. pris 395 kr
339 kr
Mini Pingvin børnekostume, Str. 104
Vejl. pris 155 kr
129 kr
Pingvin Hættetrøje
299 kr
Plys Pingvin, barn
299 kr
Plysset Pingvin
369 kr
Lille Pingvin Jumpsuit
139 kr
Pingvin regnslag
Vejl. pris 155 kr
129 kr

Skal du klædes ud i et cool pingvin kostume? Så er det her du finder det - vi har et hav af pingvin dragter til både voksne og børn. Mange af kostumerne fås til alle aldre og størrelser, så hele familien kan være med. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at troppe op i et vores antarktiske pingvin kostumer. Pingvinen er uden tvivl en af vores mest populære dyrekostumer. Husk at tjekke størrelsesguiden inden, du vælger størrelsen - det gør det meget nemmere for dig. Skulle du få brug for hjælp, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Pingvinen er en lille sjov fugl, der ikke kan flyve. Den basker med de små vinger og tøffer af sted. Pingvinens force er dens svømmeteknik, da den har svømmefødder. Mange kender kejser- og kongepingvinen, der nærmest bærer en smoking i sort og hvid. Vores pingvin kostumer får dig til at se fornem ud - og du bliver klar til at feste som en konge. Pingvinen er for alvor kommet i søgelyset efter Disney filmene "Madagasker" har rullet over skærmen i de danske hjem. Så efterspørgselen på disse søde kostumer er høj og følger nøje med, for at kunne opretholde lagerbeholdningen, så du kan få dit kostume allerede den følgende hverdag. Alle vores pingvin kostumer leveres naturligvis med 30 dages fuld returret - så kommer til at bestille en forkert størrelse så frygt ej. Du har masser af tid til at returnere kostumet tilbage til os. Du kan endda også ombytte kostumet til et andet dyr, hvis det skulle have interesse? Vi har Danmarks største udvalg. Måske var det noget med et ko kostume, farverne er i hvert fald de samme. Men nok om det. Vidste du, at udover vores brillante returservice, får du også 100% prisgaranti på alt hvad du finder her på shoppen? Hvis du nu skulle finde pingvin kostumet eller andre udklædninger, skriver du blot ind til kundeservice og så sørger vi matche prisen. Du sikre dig stadig den gode service og alle vores andre fordele. Derudover får du selvfølgelig også leveret dit pingvin kostume lynhurtigt! Størstedelen af vores kostumer leveres dag-til-dag, så du allerede dagen efter din afgivelse af ordre - kan sidde med produktet i hånden. Så hvis du skulle være ud i sidste øjeblik, kan vi hjælpe dig! Vi elsker udklædningsfester og vil naturligvis gøre alt hvad vi kan for, at du kan få et kostume til din fest. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du skulle have spørgsmål til produktet eller nogle af vores services.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.