Vi er e-mærket
1 dags levering

Skotte kostumer

Skotte
Vejl. pris 389 kr
349 kr
Kilt, rød
59 kr
Skotsk hat
Vejl. pris 39 kr
29 kr
Skottehue
Vejl. pris 65 kr
49 kr
Nissehue, skotskternet
39 kr
Kilt med Surprise
Vejl. pris 125 kr
99 kr
Skotte Sæt
Vejl. pris 195 kr
149 kr
Flot Skotte
299 kr
Skottens Kilt
149 kr
Skottemanden
299 kr
Skottepige
349 kr
Sød skotte
299 kr
Fræk skotte
249 kr
Rød skotskternet vest
129 kr
Beige Vest, ternet
129 kr
Pink Vest, ternet
129 kr
Kvindelig Skotte
299 kr
Elegant Skotte
369 kr
DELUXE
Sød Skottepige, Rød
349 kr

Er du også vild med, at gå bundløs rundt? Så er et skotte kostume måske noget for dig - vi har flere forskellige udgaver af den klassiske skotte, med kilt, rød skæg og den gamle dags hat. Og ej at forglemme deres forkærlighed for skotske tern. Så find din indre skotte frem og skab den helt rigtige stemning til temafesten. Skotten er altid et populært valg til sidste skoledag og karneval.

Skotte kostume til bedste stil

Skotland er kendt for sækkepiber, ternede quilts, Edinburgh og fantastisk natur. Skotterne er kendt for deres skotsktern og røde skæg, og hos Kostumer.dk finder du tern i lange baner. Et skotte kostume er et sikkert hit til fastelavn, sidste skoledag og karneval – og du er sikker på et godt grin og et gennemført kostume. Hos Kostumer.dk finder du et kæmpe udvalg af historiske og nationale dragter og kostumer til lave priser. Vi har fra størrelse xs til xxxxl, så du er sikker på, at du finder et kostume i din størrelse. Vores humoristiske og sjove skotte kostume er blandt de mest solgte og populære kostumer. Under quilten gemmer sig nemlig lidt af en overraskelse… Tjek selv kostumet her i kategorien! Mange forbinder den skotske natur med det eventyrlige Harry Potter-univers, eftersom Horgwarts-ekspressen kører gennem de bløde bjerge og fantastiske naturområder i de syv film om Harry Potter. Det smukke højland er et symbol på Skotland.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.