Vi er e-mærket
1 dags levering

Smølfe kostumer

Lille smølf
265 kr
Smart Smølf
249 kr
Smølferne: Smølfine
179 kr

De små blå smølfer har altid været populære, og du finder alt i sjove og finurlige smølfe kostumer lige her. Klæd dig ud som Smølfine, Gammelsmølf, Hidsigsmølf, Dydigsmølf Natursmølf eller Balladesmølf… Vi garanterer billige priser, hurtig levering og super kundeservice! Hvad venter du på? Bliv klar til sidste skoledag, karneval eller fastelavn med et smølfe kostume fra Kostumer.dk!

Smølfe kostume til børn & voksne

Smølferne er små blå væsener med hvide hatte og bukser, der er ca. tre æbler høje. De taler smølfsk, og så leverde i svampe i skovlandsbyen ”Det Glemte Land”. Her har de en relativ rolig tilværelse, hvor de er gode venner med Moder Natur og skovens dyr. Idyllen afbrydes dog af den skumle og onde troldmand Gargamel og hans kat Azrael. Gargamel vil gerne spise smølferne, lave dem til guld eller dræbe dem. Han jagter dem jævnligt og plager dem. Men smølferne er snedige, og de ender altid med at vinde kampen mod den onde og fæle Gargamel. Smølferne har pudsige og sjove navne, der ofte beskriver deres temperament eller karakter. Gammelsmølf er smølfernes leder, og han er utrolig klog og vis. Han skiller sig desuden ud ved at have en rød hat og bukser. Smølfine er den smukke og eftertragtede pigesmølf med lyst hår – hun er den eneste pigesmølf i ”Det glemte land”, og hun driver alle smølferne til vanvid. Smølferne er opfundet af tegneren Pierre Culliford, der er Belgier. Han tegnede første gang smølferne i 1958, og siden da har de små blå smølfer opnået høj popularitet, og i 2011 kom den første animerede film om smølferne.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.