Vi er e-mærket
1 dags levering

Tiger kostumer

Lille Plys Løve
299 kr
Heldragt, tiger
Vejl. pris 215 kr
169 kr
DELUXE
Lille tiger
Vejl. pris 269 kr
229 kr
Tiger regnslag
Vejl. pris 155 kr
129 kr
Tiger Jumpsuit
Vejl. pris 255 kr
219 kr
Lille Tiger
Vejl. pris 399 kr
379 kr
Plysset Tiger
549 kr
Farlig Tiger
Vejl. pris 409 kr
369 kr
Tiger
Vejl. pris 195 kr
169 kr

Find dit næste tiger kostume her og bliv klar til temafesten, karneval eller fastelavn. Vi har et stort udvalg af dyrekostumer til billige priser, og tiger kostumerne er blandt de farligste og bedst sælgende her på shoppen. Sikre dig dit kostume - køb online i dag med 100% prisgaranti og hele 30 dages fuld returret!

Tiger kostume til børn & voksne

Tigeren er et mystisk dyr, der gerne gemmer sig for mennesker. Den bebor skove og græsområder i Indien, Kina og Indonesien Der lever mindre end 3000 tigre i Asien. Tigeren skiller sig ud fra andre katteracer, idet den elsker vand. Faktisk besidder tigeren gode svømmeevner, og den frygter ikke en tur i havet. En svømmetur er nedkølende i varmen, og den svømmer gerne for at finde føde. Tigerens fortrukne mad er bøfler, hjorte og vildsvin. Mennesker skal generelt ikke frygte tigeren, da den er utrolig menneskesky. Finder du ikke noget her i kategorien interessant? Så skulle du tjekke vores udvalg af katte kostumer. Tjek vores store udvalg af tiger kostumer her. Kostumerne fås i forskellige prisklasser, størrelser og til alle aldre. Med et tiger kostume bliver du parat til den sjoveste temafest.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.