Vi er e-mærket
1 dags levering

Top Gun kostumer

-34%
Mrs. Top Gun
Førpris 375 kr
249 kr
Klassisk jagerpilot
Vejl. pris 219 kr
189 kr
Mr. Top Gun
449 kr
Top Gun: kvindelig jagerpilot
Vejl. pris 399 kr
359 kr
Top Gun Pilotjakke
369 kr
Lille sej jagerpilot
199 kr
Kvindelig jagerpilot
249 kr
Klassisk Jagerpilot
269 kr
Jet Pilot Babe
229 kr
Lille Jagerpilot
199 kr
Sej Jagerpilot
299 kr
Lille Sej Jagerpilot
229 kr
NYDELUXE
Lille jagerpilot
Vejl. pris 335 kr
329 kr

Tom Cruise er Pete ”Maverick” Mitchell i den ikoniske og klassiske film Top Gun fra 1986. Du finder alle de kendte og populære kostumer fra filmen her. Er der en Maverick gemt i dig? Find dit Top Gun kostume lige her – i denne kategori finder du alle kostumer fra den populære top gun film. Filmen omhandler den yderst talentfulde og til tider våget F-14 pilot, Maverick – der sammen med sin kammerat, Goose – bliver optaget på elite skolen for F-14 jagerpiloter.

Top Gun kostumer til kvinder og mænd

Så ifør dig et top gun kostume og gør dig klar til, at stå skoleret på ”Top Guns” Denne film var også for alvor med til, at sætte skub i Tom Cruise karriere. Han spillede hovedrollen som den uansvarlige Maverick, der i sit top gun kostume fløj lavt over kontroltårne m.m. Han ændre dog fuldstændig personlighed, da hans makker brækker nakken under en af de farlige missioner. Så hvis du har mod på, at flyve jagerfly – så må du anskaffe dig et ægte top gun kostume, perfekt til temafester og andre udklædningsfester. Ikke nok med, at vi har den klassiske dragt. Vi har også top gun kostumer til kvinder, her kan du finde damernes svar på et top gun kostume. Vi har fra korte udgaver til mere elegante version, alt afhængig af din smag. Disse top gun kostumer fåes også i store størrelser – helt op til det der svare til en 2XL så her kan de fleste være med. Kostumer er alle sammen ægte licens top gun kostumer. ”Take My Breath Away” er titelsangen fra Top Gun, og sangen storhittede i 1980’erne. I dag er sangen blevet et af de ikoniske og klassiske hits, der stadig spilles i radioen.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.