Vi er e-mærket
1 dags levering

Catwoman kostumer

Ingen tilgængelige varer.

Skal du klædes ud som den smukke og mystiske Catwoman? Catwoman er den kattelignende forbryder, der stjæler kostbare skatte og smykker. Catwoman ses ofte i samspil med Batman, der nemt lader sig forføre af hendes dristighed og mystiske sider. Du finder alt i Catwoman kostumer i denne kategori.

Catwoman kostumer og masker sejrer

Catwoman er en fiktiv person, der er skabt af DC Comics. Hun så dagens lys i 1940 under navnet The Cat. Siden hen fik hun navnet Catwoman. Hun er en af Batmans værste fjender. Hendes superhelte kostume, er inspireret af katten, og hun ligner en kvindelig kat, der er klar til at slå kløerne i sine fjender. Batmans skaber Bob Kane mente, at Batman trængte til en kvindelig udfordrer og ballademager. Catwoman er ikke morderisk som Jokeren og Pingvin, men hun stjæler gerne dyre smykker og penge. Et af de våben hun bruger er en pisk og søvndøsende gasser til at paralysere sine ofre. Michele Pfeiffer og Halle Berry er blandt de store Hollywood-stjerner, der har ført sig frem som Catwoman. Find det perfekte Catwoman kostume lige her. I denne kategori finder du flotte kostume, der forvandler dig til den populære og forførende Catwoman. Kostumerne fås i mange udgaver og størrelser - så find et unikt kostume her! Hvis du mener, at Catwoman bliver en anelse for ond - kan du finde modsætningen lige her: I vores kategori med Batman kostumer

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.