Vi er e-mærket
1 dags levering

Superhelte kostumer

Vil du flyve af sted som Superman eller Spiderman? Find det sejeste superhelte kostume her. Vi har et stort udvalg af de kendte og populære superhelte kostume fra film og tegneserier. Superhelte kostumer er velegnede til karneval, fastelavn og sidste skoledag. Kostumerne fås i mange varianter og størrelser.

Superhelte kostumer til børn & voksne

I denne kategori finder du alle de kendte, historiske og populære superhelte, der er kendt fra film, tegnefilm og tegneserier. Superhelte er personer med overnaturlige kræfter, der laver heltegerninger. Mange superhelte har en iøjefaldende dragt eller kostume, der kendetegner dem. Derudover har de også unikke kræfter. Superman kan flyve og har en utrolig styrke. Spiderman kan springe mellem skyskrabere og skyde med spind. Fælles for alle superheltene er, at de kæmper mod det onde. Marvel Entertainment og Marvel Comics er særligt kendt for deres superhelte - og du kan finde et detaljeret og sejt Batman kostume, Spiderman kostume, eller et Superman kostume. Vi har et stort udvalg af Marvels superhelte kostumer, da de er utroligt populære. Faktisk har Marvel Comics skabt mere end 5000 figurer i deres tegneserieunivers, og mange af disse figurer har fået deres egne serier, film og spil. I dag er virksomheden USA's største tegneserieselskab. Kostumer.dk sørger for, at du nemt og hurtigt finder et superhelte kostume, der passer din størrelse og prisklasse. Vi har et stort udvalg af billige kostumer, og derudover har vi hurtig levering på mange af vores varer.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.