Vi er e-mærket
1 dags levering

Hulk kostumer

Avengers 2: Lille Hulk
269 kr
Grøn Muskelbluse, Barn
149 kr
Muskelbluse, Grøn
199 kr
DELUXE
Lille Hulk, Deluxe
359 kr
DELUXE
Hulk Deluxe
449 kr

Køb dit Hulk kostume hos Kostumer.dk nu, og du bliver klar til at fyre den af som superhelt. Hulken er den grønne superhelt, der har fantastiske kræfter. Hans vrede forvandler ham til en retfærdighedskæmpende superhelt!

Det grønne hulk kostume til voksne & børn

Hulken eller The Hulk er en tegneseriefigur, der er skabt af Stan Lee og Jack Kirby fra Marvel Comics. Stan Lee lod sig inspirere af Frankenstein og Dr. Jekyll and Mr. Hyde, da han skabte Hulken. Derfor fremstår Hulken som en anderledes superhelt, der har monsterlignende træk. Men har selvfølgelig en plads blandt vores superhelte kostumer Den grønne kæmpe går også under navnet The Incredible Hulk. Hulk besidder enorme kræfter, der forbedres og øges desto vredere og aggressiv han bliver. Desuden er han nærmest usårlig, hvilket gør ham til en fantastisk superhelt. Til hverdag er Hulken den almindelige Brucer Banner, men når han udsættes for uretfærdighed og stress, forvandles han til den grønne og utrolige Hulk. Filmen "The Incredible Hulk" fra 2008 har Edward Norton i hovedrollen som Bruce Banner, og filmen fremstår som en af de mest populære Hulk-film. I 2012 var det Mark Ruffalo, der spillede den grønne superhelt i filmen "The Avengers". Resten af teamet finder du i vores kategori med Avengers kostumer Kostumer.dk tilbyder dig et stort udvalg Hulk kostumer, der er velegnede til sidste skoledag, Karneval eller andre temafester. Vi sørger for de billigste priser, nem og sikker nethandel samt hurtig levering. Køb et kostume hos os, og du bliver godt udklædt!

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.