Vi er e-mærket
1 dags levering

Sjove kostumer

Du finder her alle vores sjove kostumer - få en god griner over et af de mange humoristiske og til tider grænse overskridende kostumer. At klæde sig ud, handler om sjov og ballade – og de sjove kostumer har altid været hit.

Sjove kostumer til voksne

Bååårk, bårk, båk! Er et sjovt kostume noget for dig? Gå på opdagelse i mere end 300 produkter! Her finder det største udvalg til de billigste priser. I denne kategori er det kun fantasien der sætter grænser! Vi har sjove kostumer i alle afskygninger – du vil kunne finde sjove klovne kostumer, blotter kostumer og mange andre sjove kostumer! Vi har kigget hele vores produktudvalg igennem og nøje udvalgt de kostumer vi synes der er sjovest. Så hvis du skal bruge et sjovt kostume til en festlig lejlighed, så er det her du finder det! Synes du vi mangler nogle kostumer i vores sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte os. Beskriv hvad du synes vi mangler og vi vil tage din henvendelse seriøst. Så er der gemt en lille partystarter i dig, så er det selvfølgelig et sjovt kostume du skal have. Kategorien er især populær op til sidste skoledag, hvor sjove kostumer virkelig er et hit! Så har du problemer med, at komme på udklædnings idéer kan du med fordel se denne side igennem. Du vil med garanti finde du synes er herre sjovt! De fleste kostumer er til en pris hvor alle kan være med, det er også i mente når vi udvælger produkter til denne kategori. Så vi også viser sjove billige kostumer. Så du ikke skal punge for meget ud, for et kostume du måske kun har på en gang.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.