Vi er e-mærket
1 dags levering

Teletubbies kostumer

Teletubbies Tinky Winky
599 kr
Teletubbies Dipsy
599 kr
Teletubbies Po
599 kr
Teletubbies Laa-Laa
599 kr
Teletubbies kostumer - sæt med 4
1.999 kr

Klæd dig ud som en af de farverige og finurlige Teletubbies, der er kendt fra TV. Her finder du et udvalg af de populære dragter, der er perfekte til fastelavn eller sidste skoledag.
Er du også kæmpe fan a TV-serien Teletubbies fra starten af årtusindeskiftet? Nu har du muligheden for at klæde dig ud som de sjove kæmpe bamser. Gruppen består af 4 medlemmer: Den lilla Tinky Winky, den gule Dipsy, den grønne Laa-Laa og den røde Po. Et Teletubbies kostume er genialt til sidste skoledag eller karneval hvor man kan gå sammen og danne hele gruppen. Vi anbefaler til hver en tid disse kostumer - super kvalitet og super underholdende. Er man klædt ud som Teletubbies skal man forberede sig på, at folk tager billeder. Så få den opmærksomhed du fortjener i et Teletubbies kostume.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.