Vi er e-mærket
1 dags levering

Spiderman kostumer

-12%
Spider Woman
Førpris 395 kr
349 kr
Spiderman, Barn
239 kr
Spiderman
399 kr
Spiderman Tallerkener
29 kr
Spiderman
279 kr
Lille Spiderman, Deluxe
399 kr
Klassisk Spiderman
369 kr
Morphsuit: Spiderman, Budget
399 kr
Morphsuit: Spiderman
499 kr
Klassisk Spiderman
299 kr
Spider Girl
Vejl. pris 529 kr
495 kr

I denne kategori finder du vores kæmpe udvalg af Spiderman kostumer, der fås til børn og voksne, piger og drenge, dame og herre. Kostumet fås i mange prisklasser, og du kan derfor finde et kostume, der passer din pengepung og smag. Bestil dit Spiderman kostume i dag og få leveret i morgen – vi har dag-til-dag-levering på vores mest populære modeller.

Find dit Spiderman kostume til mænd og kvinder her

Spiderman, der også er kendt som Edderkoppen eller Edderkoppemanden, er en af de mest kendte superhelte. Han blev opfundet i 1962, og superhelten er stadig utrolig populær i dag, hvilket skyldes filmatiseringen af hele tre store actionfilm med Toby Maguire og Kirsten Dunst i hovedrollerne som henholdsvis Peter Parker og Mary Jane. Peter Parker er den unge mand, der gemmer sig bag den blå og røde dragt. Han er til hverdag journalist, og han skjuler sin identitet bag edderkoppemasken og -dragten. Han har utrolige kræfter, og han kan svinge sig rundt blandt skyskrabere med sit edderkoppespind. Peter Parker efterlever mottoet ”Med store kræfter følger et stort ansvar.” Toby besidder og håndterer hans superkræfter ganske fortræffeligt - derfor mener vi også, at han og Spiderman kostumet har en plads blandt vores Superhelte kostumer Et Spiderman kostume er perfekt til fastelavn og karneval, og som Spiderman er du helt sikkert en sej type, der er klar til at redde verden fra røvere og kriminelle banditter. Bliv sej som Spiderman – find dit kostume her!

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.