Vi er e-mærket
1 dags levering

Superman kostumer

Dawn of justice: Superman
499 kr
Muskelbluse m. kappe, blå
249 kr
Lille Muskelbluse m. kappe, blå
179 kr
Lille Baby Superman
229 kr
Justice League: Superman
279 kr
Lille Superman, Deluxe
369 kr
Superman Hund
219 kr
Oppo Suits: Superman
649 kr
Lille Superman
259 kr
Deluxe Superman Muskelbryst
349 kr
Tween Superman
299 kr
Deluxe Muskel Superman
359 kr
Supergirl
295 kr
Supergirl
Vejl. pris 495 kr
395 kr
Superman
Vejl. pris 519 kr
449 kr
Deluxe Superman, Barn
Vejl. pris 299 kr
245 kr
Superman, barn
Vejl. pris 249 kr
199 kr
Lille Supergirl
Vejl. pris 369 kr
349 kr
Lille Pink Supergirl
Vejl. pris 369 kr
299 kr
-7%
Lille Superman, deluxe, Man of Steel
Førpris 299 kr
279 kr
Superbaby
Vejl. pris 229 kr
199 kr
Lille Tegneserie Superman
295 kr

Superman kan oversættes direkte til overmenneske, og han er da også en superhelt med utrolige evner. Superman så dagens lys i 1938, og han er en af de første store og kendte superhelte i tegneserieverdenen. DC Comics skabte den kendte karakter, der stadig nyder stor popularitet. Vores superman kostume til børn og voksne er blandt de mest populære – og det er muligt at få superman kostume i mange forskellige kvaliteter og prisklasser.

Superman kostumer til mænd

Superman er født på planeten Krypton, og han blev sendt til jorden i en raket. Her blev han adopteret af Martha og Jonathan Kent, og Superman fik det menneskelige navn Clark Kent. I begyndelsen havde Clark ingen anelse om, at han var anderledes end andre mennesker, men med tiden opdagede han sine særlige kræfter. Superman bruger sine overnaturlige kræfter på at hjælpe andre mennesker, og han optræder altid i sit ikoniske helte kostume i blåt og rødt, så han kan skjule sin normale identitet. Clark Kent flyttede til byen Metropolis for at arbejde som journalist. Han arbejder på avisen The Daily Planet, og her møder Clark den smukke Louis Lane. Med et helte kostume er du altid klar til temafest, karneval, fastelavn eller andre kostume fester. Superman er blandt de mest klassiske og ikoniske blandt alle vores Superhelte kostumer, og du får med garanti et gennemført og flot kostume, hvis du vælger et smart Superman kostume. Flyv af sted med den blå kappe, spil med musklerne, hjælp mennesker i nød og fang de kriminelle! Superman er kendt for sit heltemod og gode gerninger. Er du på jagt efter den kvindelige udgave af Superman? Så har vi en hel kategori med Superwoman kostumer Perfekt til superheltinden, der ønsker at opretholde roen og freden på vores jordklode.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.