Vi er e-mærket
1 dags levering

Superwoman kostumer

Supergirl
Vejl. pris 495 kr
395 kr
Lille Supergirl
Vejl. pris 369 kr
349 kr
Fræk Wonder Woman
Vejl. pris 449 kr
375 kr
Lille Pink Supergirl
Vejl. pris 369 kr
299 kr
Wonder Girl
Vejl. pris 295 kr
269 kr
Wonder Woman
375 kr

Leder du efter et superhelte kostume til kvinder? Nu skal du ikke søge mere. I denne kategori finder du seje og flotte Superwoman kostumer, der gør dig klar til superheltefesten, karneval eller sidste skoledag.

Superwoman redder dagen

Superwoman eller Supergirl er den kvindelige udgave af et Superman kostume. Hendes kostume minder utrolig meget om Supermans. De blå, røde og gule farver er temaet for Superwoman kostumet. Superwoman har haft mange ansigter gennem tiden, men det hele startede med, at Louis Lane drømte, at hun var blevet til en kvindelig udgave af Superman. Hun troede, at hun gennem en blodtransfusion opnåede superkræfter. Men i sidste ende må Louis Lane erkende, at hun er helt normal. Supermand er den overmenneskelige person, der kan rede verden fra ondskaben og kriminaliteten. Så Superwoman har bestemt en plads i vores udvalg af Superhelte kostumer Find et perfekt Superwoman kostume her. Vi sikrer dig nem og sikker nethandel, dag-til-dag-levering på de mest populære kostumer samt billige kostumer. Kostumet er også ideelt hvis i er et par, og skal finde på en udklædning sammen. Vi har både en kvindelig og mandlig udgave - så i kan få den perfekte dag sammen og se, at I hører sammen. Så hvad venter du på? Sørg for at enten I eller dig selv har det fedeste kostume til lige netop den lejlighed du skal klædes ud til.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vores 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostumeshop, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

  • Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.
  • Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-2 hverdage.

Du finder et prisgaranti-ikon inde på alle produktsider - Klik på linket og udfyld formularen. Alternativt kan du sende os en mail med link og pris hos konkurrenten på info@kostumer.dk

Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os på mail.