• Fragt fra 29 kr. & Fri fragt v/ 500 kr.
 • 100% Prisgaranti
 • 30 dages fuld returret
9,5/10 på trustpilot - testet og godkendt af vores kunder

Sidste skoledag kostumer

Top Gun: Jagerpilot
Dag-til-dag levering
Førpris 475 kr
379 kr
Grease: Pink Lady
Dag-til-dag levering
Førpris 195 kr
189 kr
Banan
Dag-til-dag levering
Førpris 205 kr
149 kr
Orange Fangedragt
Dag-til-dag levering
Førpris 255 kr
159 kr
Battlegirl
Dag-til-dag levering
Førpris 345 kr
279 kr
Araber
Dag-til-dag levering
Førpris 219 kr
119 kr
Hot politibetjent
Dag-til-dag levering
Førpris 299 kr
179 kr
Munkekostume
Dag-til-dag levering
Førpris 169 kr
99 kr
Pingvin
Førpris 395 kr
329 kr
Nonne
Dag-til-dag levering
Vores pris
99 kr
Cowgirl
Førpris 259 kr
229 kr
Pilotsæt
Førpris 395 kr
169 kr
Hulekvinde
Førpris 169 kr
139 kr
Poncho, flerfarvet
Dag-til-dag levering
Førpris 239 kr
189 kr
Fræk Rødhætte
Dag-til-dag levering
Førpris 219 kr
189 kr
Fræk piratpige
Dag-til-dag levering
Vores pris
169 kr
Kvindelig soldat
Dag-til-dag levering
Førpris 415 kr
349 kr
Bokse-babe
Dag-til-dag levering
Førpris 375 kr
319 kr
Abe
Dag-til-dag levering
Førpris 409 kr
259 kr
Pruttepude
Dag-til-dag levering
Førpris 335 kr
259 kr
Skotte
Dag-til-dag levering
Førpris 389 kr
339 kr
Charmerende indianer
Dag-til-dag levering
Førpris 269 kr
189 kr
Alf, Leprechaun
Dag-til-dag levering
Førpris 395 kr
299 kr
Hulemand kostume
Dag-til-dag levering
Førpris 169 kr
129 kr
Mr. Cowboy, sort
Dag-til-dag levering
Førpris 365 kr
179 kr
Baywatch livredder: Mitch
Dag-til-dag levering
Vores pris
239 kr
Krokodille
Dag-til-dag levering
Førpris 375 kr
319 kr
Klassisk jagerpilot
Dag-til-dag levering
Førpris 219 kr
189 kr
Fræk Militærpige
Dag-til-dag levering
Førpris 319 kr
169 kr
Supergirl
Dag-til-dag levering
Førpris 495 kr
395 kr
Flirtende stuepige
Dag-til-dag levering
Førpris 255 kr
159 kr
Bananer i Pyjamas
Førpris 649 kr
439 kr
Grease: Thunderbird
Dag-til-dag levering
Førpris 365 kr
319 kr
Ølflaske
Dag-til-dag levering
Førpris 335 kr
259 kr
Rebelske Alice
Dag-til-dag levering
Førpris 395 kr
319 kr
Mr. Top Gun
Vores pris
419 kr

Henter flere produkter...
Er du klar til sidste skoledag 2017? Du finder hos os Danmarks nok sjoveste og bedste udvalg af sidste skoledag kostumer. Vi har i øjeblikket mere end 10.000 forskellige kostumer på lager. Du mere end gode chancer for at finde dit helt unikke og perfekte sidste skoledags kostume her. Hos os får du naturligvis altid den bedste service, 100% prisgaranti og lynhurtig levering. Så kan det ikke blive bedre – vi vil gøre alt for, at du får en helt kanon sidste skoledag, iført det kostume der sikre dig årets præmie for bedst udklædte. Har du brug for hjælp til at finde dit kostume? Tøv ikke med at kontakte os! Vi sidder klar på telefonerne og mailen for hjælpe dig!

Mangler du et sidste skoledag kostume?

Du er kommet til det helt rette sted! Vi har alle de kostumer du mangler – alt hvad du kan forstille dig. Vi gør meget ud af at kunne tilbyde dig Danmarks absolutte største udvalg af sidste skoledags kostumer. Vi har alt fra de klassiske teletubbies dragter til smukke og elegante snehvide kostumer. Alt hvad hjertet begærer. Med det største udvalg har du også muligheden, for at vælge en helt unik udklædning. Mange prioritere en unik og personligt ’skræddersyet’ kostume. Vi kan hjælpe med det hele. Selve dit sidste skoledag kostume er kun en lille del, for at det bliver en succes. Vi anbefaler altid at du kommer udklædt med masser af tilbehør. Find en paryk, de rigtige stockings, en autentisk hat – alt dette er med til at gøre dit look fuldstændigt! På den måde sikre du fra, at andre dukker op med den samme udklædning.
Lageret er fyldt til bristepunktet og blandt alle varerne er dit sidste skoledag kostume – uanset hvad dit budget måtte byde på. Vi sætter en stor ære i at holde prisen nede og servicen oppe. Alle priser du finder på siden er fastsat til din fordel. Det betyder at uanset hvilket kostume du falder for, så har du gjort en god handel. Udover generelle lave priser på sidste skoledag kostumer har vi også prioriteret at køre med billige kostumer i kategorien, så produkter du finder øverst på siden er blandt vores populære og billige.

Har du problemer med at finde dit kostume? Så forslår vi helt sikkert, at du tager dig god tid og finder dig godt til rette og begynder at scrolle. Navigér rundt i vores kategorier – eller prøv vores søgemaskine, vi vil med garanti kunne hjælpe dig med at finde et kostume. Taber du kampen til det uendelige store udvalg af billige sidste skoledag kostumer, er du selvfølgelig velkommen til at tage fat i os, så skal vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig i det perfekte kostume. Vi sidder klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål der skulle dukke op på din jagt efter det perfekte sidste skoledag kostume. Prøv os af, og se hvordan vi kan hjælpe dig klædt på til en uforglemmelig sidste skoledag. Kostumet er i hvertfald en stor del af det, så gå ikke ned på udstyret. Udover vores billige priser, så tilbyder vi også lynhurtig levering, så selvom om du er ude i sidste øjeblik, så er der en stor chance for, at vi vil kunne hjælpe dig i det perfekte kostume. Fragten er fra bare 29 kr. – Handler du for mere end 499 kr. så giver vi fragten. Så det kan betale sig, hvis du går sammen med nogle kammerater eller veninder og laver en samle bestilling. Kan du sørge for at bestille kostumer til hele klassen kvitterer vi med mængderabat, aftal hvad i skal være indbyrdes og i undgår at være klædt ud som det samme + i sparer penge. Så bliver det ikke meget bedre. Foruden mængderabat på sidste skoledag kostumer, så får du selvfølgelig altid 100% prisgaranti på alle vores produkter – Det er en garanti vi stiller for at sikre, at du får den bedste pris og vi forbliver skarpe på alle vores produkter. Et top tip til dit sidste skoledag kostume, det er altid lækkert at være forberedt på det praktiske, og derfor har vi et stort udvalg af heldragter og nemme kostume, der gør det muligt at have enten ekstra tøj på eller nemt at skifte. Vi har blandt andet en masse forskellige heldragter der forestiller dyr. Dragterne er meget behagelige, og de kan nemt tages ud over dit normale tøj.

Sidste skoledag er dagen, hvor 3.g’er, 9. klasser og 10. klasser fejrer, at skolen er slut. Sidste skoledag er en traditionel festdag for elever, der afslutter folkeskolen. Der er mange traditioner forbundet med denne dag – og kostumer især udbredt. Mange mødes til fælles morgenmad, deler karameller ud og sprøjter med vandpistoler. Alt hvad du skal bruge for at din sidste skoledag bliver en kanon fest, finder du hos os. Dagen skulle gerne blive uforglemmelig og huskes for tid og evighed. Det gør det selvfølgelig lidt sjovere, når dit sidste skoledags kostume sad lige i skabet.

Mange søger også inspiration og idéer til deres sidste skoledags kostume, det kan du også finde her. Vi har det største udvalg, så det er bare om at klikke sig igennem siderne og finde hvad du synes er smart og lige hvad du havde drømt om. Mulighederne og kombinationerne er uendelige. Med sammenlagt over 20.000 produkter, vil det være muligt at sammensætte en helt unik og personlig sammensætning. Vil du være sikker på, at du ikke tropper op med det samme kostume som sidemanden? Så kan vi anbefale, at du klikker dig længere ind på siden. Produkter du finder først er vores algoritme der viser de populære sidste skoledags kostumer. Men der gemmer sig et hav af stort set usete kostumer på siden. Disse kostumer kan i visse tilfælde være nødvendige at bestille hjem fra vores fjernlager. Dette betyder, at du skal være ude i lidt bedre tid. – Men ikke meget, vi vil stadig kunne levere dit sidste skoledag kostume med bare 3-5 dages levering, det er stadig hurtigt. Så sørg for, at du er ude i god tid, når din dag står for døren. Du skulle jo nødig troppe op uden kostume.

Populære idéer til dit sidste skoledag kostume

Vi har lavet en all time hitliste over populære kostumer, der går igen, år efter år. Du finder dem i vores liste nedenfor. Hver år langer vi tusindevis af kostumer ud til festglade afslutningselever og vi ser en tendens til militærekostumer og generelle autoritære kostumer er et populært valg til sidste skoledag. Skolebøgerne er lagt på hylden for nu – ingen grund til at tolke for meget over de populære valg. En ting er sikkert – vi synes i er knald hamrende gode til at vælge sjove og elegante kostumer. Vi tænker tit tilbage til vores afslutningsfest hvor udvalget var tamt, og tildeles utilgængeligt. Har vi stadig ikke overbevist dig om, at du skal handle dit kostume hos os? Så hører vi gerne fra dig, så du kan give os tip hvordan vi forbedre os som forretning eller vores udvalg. Vi gør meget ud af folk har lyst til at handle med os igen.

Listen over de 10 bedst sælgende kostumer til sidste skoledag.
 • Pruttepudekostume
 • Militærpige
 • Teletubbieskostume
 • Bokserbabe
 • Find Holger kostume
 • Smuk snehvide kostume
 • Skottekostume
 • Banankostume
 • Top Gun kostume
 • Nonne kostume

Mange af de populære kostumer lægger også op til, at man kan klæde sig ud som gruppe. Vi er kæmpe fan af gruppekostumer. Vi har tidligere set en hel klasse klæde sig ud som bananer, i hajkostumer og mange andre sjove udklædninger. Andre populære gruppe kostumer er selvfølgelig teletubbies kostumerne, de sælges i pakker med fire dragter – selvfølgelig i forskellige farver. Det er et absolut genialt valg til et sidste skoledag kostume.

Uanset hvad valget falder på, så sidder vi klar til at hjælpe dig – både før, under og efter handlen. Så skulle der opstå problemer under vejs, så er vi klar til at løse dine problemer. God fornøjelse og god sidste skoledag.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout